Meikkasiko Kelly Osbourne pimeässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Nyt Kelly Osbourne on kuvattu The Killsin keikalla The Serpentine Galleryssä Lontoon Hyde Parkissa. Monitaituri osaa kaikenlaista muotiin ja viihteeseen liittyvää, mutta paparazzikuvien perusteella meikkauskoulutus voisi olla vielä paikallaan.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.