Melissa Satta nautiskeli bikineissä rantalomallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Melissa Satta teki viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa bikinimallina ja sittemmin hän on päässyt esittelemään kykyjään myös näyttelijänä. Eniten hän on kuitenkin ollut viime päivinä otsikoissa bikinivartalonsa ansiosta.

Nyt Melissa on nähty Milanon muotiviikoilla järjestetyssä Emamo Spring/Summer 2013 -muotinäytöksen catwalkilla esittelemässä tulevien kausien bikinimallistoa.

24-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa. Melissa seurustelee AC Milanin jalkapallotähti Kevin Prince Boatengin kanssa.