Maailman ruskettunein äiti paljasti kasvonsa – solariumilla karu tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Rusketushullusta äidistä tuli tapauksen jälkeen inhottu julkkis.

Taannoin tanorexiasta kärsivän nainen kuvattiin sekoilemassa umpihumalassa newyorkilaisessa yökerhossa, josta hänet lopulta heitettiin ulos. Nyt Patricia Krentcil on paljastanut kasvonsa kameroille lähietäisyydeltä, jolloin ahkeran solariumin käytön tulokset nähdään selvästi.

Kuva: Splash, Dana Ramos

Patricia Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan. Lukuisat julkkistähdet ovat sivaltaneet perheenäitiä muun muuassa televisiossa ja sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Splash, Dana Ramos