”Naiset pettävät enemmän – emme vain jää kiinni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Menestynyt muusikko paljasti äskettäin kieltäytyneensä American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään.

Nyt räväkkä poppari on kertonut, että hänen mielestään naiset ovat parempia pettämisessä kuin miehet. Hänen mukaansa nimittäin kauniimpi sukupuoli peittää uskottomuuden jälkensä huolellisemmin, ja pääsee siis pälkähästä useammin.

– Kaikki aina väittävät, että miehet pettävät. Minun mielestäni naiset pettävät enemmän kuin miehet, emme vain jää kiinni, kertoo Pink Female First -sivustolle.

Neitokainen ei kuitenkaan tunne kiusausta pettää aviomiestään Carey Hartia. Hän sanoo olleensa miehen kanssa suhteessa kymmenen vuoden ajan ja oppineensa, ettei kukaan saa toista suuttumaan samalla tavalla kuin oma äiti tai kumppani. Hän on jo sinetöinyt rakkautensa tatuointiin, jossa Careyn nimen alla lukee teksti ”tosirakkautta”.

Pink on elänyt rankan nuoruuden, sillä hän on kertonut joutuneensa huumekoukkuun jo 13 vuoden iässä. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink kertoi hiljattain purskahtaneensa itkuun järkytyksestä, kun hän tajusi synnytyksessä lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Poptähti pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä.