Seksikkäin poptähti alaikäisenä baarissa – joutui huumatuksi ja raiskatuksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Tulisa Contostavlos on avautunut eräästä traumaattisesta menneisyyden tapahtumasta, joka kylmää vieläkin seksikästä laulajaa. Neitokainen sai nimittäin 16-vuotiaana erään baari-illan aikana juomaansa huumaavaa ainetta, ja joutui kauhukseen miespuolisen ystävänsä raiskaamaksi. Hän tuli tajuihinsa keskellä yötä vieraassa asunnossa vain tajutakseen harrastavansa seksiä miehen kanssa.

– En voinut liikkua tai puhua. Sitten sammuin taas. Tiesin, että minut oli huumattu, kertoo Tulisa Contostavlos The Sun -lehden julkaisemassa Honest-elämäkerrassaan.

Aamulla hän koki häpeällisen tilanteen, kun miehen äiti tuli tuomaan hänelle teetä sänkyyn. Laulajatar ei kyennyt kertomaan tapahtuneesta naiselle, vaan lähti nopeasti pois talosta taakseen katsomatta. Vasta kotimatkalla neito antoi itselleen luvan purskahtaa kyyneliin. Tulisa kertoo katuvansa sitä, ettei koskaan kertonut tapauksesta poliisille.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.