BB-Iida haluaa Jonna A:n ulos: ”Lapsellista läppää”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa suoritetaan seuraavien päivien aikana nimeämisiä, joissa asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen päiväkirjahuoneessa. 24/7-palvelun käyttäjät näkevät ensimmäistä kertaa livenä, kun kilpailija nimeää asukastovereitaan päiväkirjahuoneessa.

Tänään aamupäivällä Isoveli kutsui pirkkalalaisen BB-Iidan päiväkirjahuoneeseen nimeämistä varten. Brunette antoi kaksi pistettä yhdelle talon blondeista, BB-Jonna I:lle. Naisen mukaan Joukon kanssa pelehtivä kaunotar ei osallistu aktiivisesti viikkotehtäviin.

– Hän ei ole osallistunut aktiivisesti viikkotehtäviin niin kuin muut. Se näkyi esimerkiksi eilen naurupäivä-tehtävässä. Olisi voinut edes tehdä tekonaurua, Iida perusteli.

Talon senioriväen inhokiksi viime aikoina noussut Iida antoi yhden pisteen BB-Jonna A:lle. Nainen perusteli valintaansa sillä, ettei hän ole samalla aaltopituudella nuoren asukastoverinsa kanssa. Iida ei lämpene urheilullisen blondin vitseille.

– Annan ihanalle Jonnalle pisteen ihan vain siitä syystä, että on vähän lapsellista läppää joskus. Ei oikeastaan mitään muuta syytä, ihana tyttö, BB-Iida kertoi lopuksi.