Big Brother -talossa riideltiin rajusti: ”Painu h*lvettiin!”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa on nähty jo useita riitoja asukkaiden välillä. Muun muuassa talon vanhemmat naisasukkaat ovat ilmaisseet suorasanaisia mielipiteitä nuorimmista kaunottarista. Esimerkiksi BB-Iida ja BB-Katarina ovat joutuneet senioriväen haukkujen kohteeksi.

Tänään aamupäivällä talossa nähtiin kiivas tilanne, kun BB-Anne, BB-Teija ja BB-Irina ottivat sanallisesti yhteen. Anne ja Teija päättivät tehdä ruoaksi jauhelihakastiketta ja perunamuusia, ja Irina kommentoi valintaa hieman epämääräisesti. Anne ja Teija väittivät Irinan haukkuneen heidän ruoanlaittotaitojaan surkeiksi.

– Sä voit sit Irina tehdä itse sen sun ruokas, jos mun ja Teijan tekemä ruoka on paskanmakuista. Kuulitsä? Ole hyvä ja mene itse tekemään se ruoka. Ihan sama vaikka tekisit sen ensi viikolla, Anne kiivastui makuuhuoneen ovella.

– Mikä sille nyt tuli, mistäs nyt puristaa? Mikä sulle tuli? BB-Irina kysyi ulkosohvalle istahtaneelta Annelta.

– Ei mikään, mee itse tekemään se ruokas. Nyt riitti jo, Anne vastasi.

– Sä sanoit äsken tuossa pöydän päässä, et moussaka on kreikkalaista kotiruokaa. Me oltiin sanottu, et me tehdään tänään suomalaista kotiruokaa, niin sä sanoit, että me saadaan siis tänään paskanmakuista ruokaa, BB-Teija selvensi.

– Anne loukkaantui siitä ja minäkin vähän, Teija jatkoi.

– Todellakin loukkaannuin. En mäkään sano, et sun ruoka on paskanmakusta, Anne sanoi tulisesti Irinalle.

Irina yritti selittää, ettei hänen kommenttinsa paskanmakuisesta ruoasta liittynyt Annen ja Teijan ruoanlaittoon. Räväkkyydestään tunnettu Anne ei kuitenkaan suostunut kuuntelemaan Irinan puolustuspuheita.

– V*tut. Älä puhu mulle nyt, Anne kertoi.

Muut asukastoverit todistivat riitaa vierestä ja muun muuassa BB-Johanna ilmaisi tympiintyneenä mielipiteensä talon ilmapiiristä.

– Onko pakko alkaa heti aamusta tää kitinä ja sit tää jatkuu iltaan asti, Johanna kommentoi.

– Mä en todellakaan sanonut Annen ruoan olevan paskaa. Teija sanoi minulle, että pysy poissa keittiöstä. Ja minä sanoin, et varmaan siksi, että teen niin paskanmakuista ruokaa. Voi v*ttu sanon minä, oikea tulkki meillä täällä, Irina sanoi kiihtyneenä.

Samaan aikaan Anne purki vihaansa muille asukastovereilleen tiskauspisteellä.

– Sanoin sille, et painu nyt h*lvettiin. Mulle ei kannata alkaa aukoo. Onneksi nimeämiset on vielä käynnissä, Anne sanoi.