Vaimo ei valita: Channing Tatum nakuilee kotona

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Komistus nähdään parhaillaan Suomen valkokankailla etenkin naiskatsojien janoamassa Magic Mike -elokuvassa näyttelemässä stripparia.

Channing Tatumin roolityö elokuvassa oli sinänsä helppo, sillä hän työskenteli ennen näyttelijän uraansa stripparina. Nyt tähden vaimo ja Step Up -vastanäyttelijätär Jenna Dewan paljasti, ettei komistus pidä kotona vaatteita yllään. Tatum nimittäin rakastaa viettää aikaa kotonaan ilman rihman kiertämää. Dewanin mukaan hänen aviomiehensä riisuu vaatteensa heti, kun hän astuu kotinsa ulko-ovesta sisään.

– Hän jättää vaatekasansa oven viereen. Se ei ole kuitenkaan huono juttu. Joudun kuitenkin aina iltaisin keräämään hänen vaatteensa, Jenna Dewan kertoi Ellen-keskusteluohjelmassa.

Magic Mike -elokuvan fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, sillä kyseisestä strippariteoksesta tehdään jatko-osa. Channing Tatum nähdään myös jatko-osan päänäyttelijänä.

Tatumin tähdittämässä Magic Mike -elokuvassa nähdään myös muita Hollywoodin miestähtiä kuten Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Elokuvassa näyttelijät esittelevät treenattuja vatsalihaksiaan muun muuassa esiintymislavalla kirkuvien naisten edessä. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 29. kesäkuuta.