Elonkerjuu singahti listakärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elonkerjuu julkaisi debyyttialbuminsa Ilon pirstaleet perjantaina 21. syyskuuta. Albumi nousi samalla suoraan iTunes-listan ykköseksi. Pian yhtye starttaa Lapualta julkaisukiertueen, joka kestää koko loppuvuoden.

– Ilon pirstaleet sisältää kappaleita, joiden kertosäkeitä voi hoilata suu korvis kesäfestivaaleilla porukalla kuoros pikku simoos, mutta myös niitä kappaleita, joita pitää kuunnella yksin piilos pimiäs kammaris, ettei kukaan vaan näe kuinka aikuunen mies itköö jonku kappalehen takia niin kuin piänet kersat…ja vielä selevinpäin, laulaja Juha Lagström kuvailee levyä.

Elonkerjuun ensimmäinen single, Viistäköön siipeni maata, sai hienon vastaanoton sekä radioiden että fanien keskuudessa. Kappale nousi heti ilmestyttyään iTunesin ykköseksi. Toinen single on nimeltään Surun ja ilon kaupunki, jouka nousee parhaillaan radiolistoilla.