Rengasjätti huolestui autolla törttöilevistä tähdistä: Lahjoitti ilmaisia ajotunteja!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijättäret Lindsay Lohan ja Amanda Bynes ovat molemmat viime aikoina olleet julkisuudessa enemmän sekoilunsa kuin ammatillisen osaamisensa vuoksi. Kaunottaret tunnetaan muun muassa törttöilevästä ajotyylistään, joka on saanut heidät usein ongelmiin lain kanssa.

Nyt amerikkalainen rengasvalmistaja Goodyear on päättänyt hemmotella neitokaisia ilmaisilla ajotunneilla. Yhtiö toivoo ajotuntien parantavan naisten ajotaitoa, jolloin he välttyisivät vaaratilanteilta liikenteessä. Rengasvalmistaja ottikin kohunäyttelijättäriin yhteyttä kirjeitse.

– Olemme pahoillamme kuullessamme uusimmasta ajomokastasi. Olemme huolissamme turvallisuudestasi ja niiden ihmisten turvallisuudesta, jotka ajavat liikenteessä joka päivä. Haluaisimme auttaa niin paljon kuin mahdollista, kirjoitti Goodyear-yrityksen edustaja tähdille TMZ-sivuston mukaan.

Goodyear haluaakin lennättää neitokaiset päämajaansa Akroniin yksityisille ajotunneille, jonne ei päästetä paparazzeja. Rengasvalmistaja tarjoaa Lindsaylle ja Amandalle pääsyn testiradalleen ja ajokurssille. Vielä näyttelijättäret eivät ole kommentoineet ehdotusta julkisuudessa, eikä ole selvää ovatko he kiinnostuneita tarjouksesta.

Lindsay Lohanin viimeisin ongelmatilanne syntyi, kun neito ajoi raporttien mukaan jalankulkijan päälle. Hän ei kuitenkaan ratkaissut tilannetta hyvin, vaan pakeni paikalta. Amanda Bynes taas ajoi äskettäin autolla huumepäissään. Silminnäkijät huomasivat autoilevan näyttelijättären ottavan henkosia piipusta, jossa epäilleen olleen kannabista.