Meikit tekevät ihmeitä: Onko tämä seksikäs kaunotar tosiaan Kelly Osbourne?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Kerroimme eilen kuinka Kelly Osbourne ikuistettiin viime viikolla The Killsin keikalla The Serpentine Galleryssä Lontoon Hyde Parkissa. Neitokaisen ulkoinen olemus ei ollut varsinaista silmänruokaa, mutta jo parin päivän päästä tilanne oli täysin toinen. Kelly kuvattiin Los Angelesissa järjestetyssä Emmy Awards -gaalassa, jossa hän näytti todelliselta leidiltä.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.