Mies harrasti seksiä sohvan kanssa – poliisi sai rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ihmiset voivat tuntea seksuaalista kiihotusta erikoisista asioista, kuten esimerkiksi autoista tai huonekaluista. Nyt eräs amerikkalainen mies on jäänyt kiinni, kun hän harrasti hyvin yksipuolista seksiä julkisella paikalla.

Vapaapäivää viettänyt poliisi joutui aiemmin tässä kuussa työtehtäviin juoksulenkkinsä aikana, kun hän huomasi 44-vuotiaan miehen harrastamassa seksiä jalkakäytävällä hylätyn sohvan kanssa. Mies nojasi keltaiseen sohvaan ja nylkytti sitä poliisin edessä.

Poliisi keskeytti miehen häiritsevät puuhat, jolloin mies keskeytti toimintansa ja juoksi karkuun. Konstaapeli huomasi samalla miehen peniksen olevan erektiotilassa. Poliisin tekemän raportin mukaan mies hinkkasi penistään sohvan tyynyjen väliin ja tyydytti itseään hierovin liikkein. Hänet pidätettiin pian tapahtuneen jälkeen työpaikaltaan, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.