Nicole Coco Austin teki sen taas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt 33-vuotias julkkistyrkky on jälleen poseerannut bikinikuvauksissa, ja hän julkaisikin tilanteesta näytteen Twitter-bloginsa välityksellä. Uhkea Coco poseeraa kuvassa seksikkäästi, mutta kaikki eivät kuitenkaan näytä syttyvän neidon muodoista. Tähden jaloissa makaa nimittäin hänen murjottava koiransa Spartacus, joka ilmeestään päätellen viisveisaa realitytähden kurveista.

Kuva: Twitter

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.