Rihanna oksensi VIP-tilan pöydälle ja lähti strippiklubille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna tunnetaan musiikkiuransa lisäksi juhlimista rakastavana kaunottarena. Laulajan lääkäreiden kerrottiin taannoin olevan huolissaan Rihannan terveydestä, sillä neitokainen bilettää usein ja juo runsaasti alkoholia.

Nyt laulajan villin bileillan uutisoidaan päättyneen nolosti Las Vegasissa. Rihanna esiintyi viikonloppuna Las Vegasissa järjestetyillä iHeart Radio -festivaaleilla. Keikkansa jälkeen neitokainen siirtyi juhlimaan OAK-yökerhoon kavereidensa kanssa.

VIP-tilassa bilettänyt neitokainen joi kuitenkin liikaa alkoholia, eikä hän pystynyt taistelemaan huonovointisuuttaan vastaan. Rihanna nimittäin oksensi pöydän äärellä nenäliinaan kavereidensa edessä. Lähteen mukaan laulaja ei kuitenkaan antanut oksennusepisodinsa häiritä juhlailtaa, sillä hän lähti pian tapauksen jälkeen seurueensa kanssa Spearmint Rhino -strippiklubille, The Sun -lehti uutisoi.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti taannoin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.