Sharon Stone kiidätettiin sairaalaan muotinäytöksestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Nyt 54-vuotias näyttelijätär on kiidätetty sairaalaan terveydellisten ongelmien vuoksi. Sharon Stone osallistui Fendi-vaatemerkin muotinäytökseen AIDS-tietoisuutta lisäävässä amfAR-hyväntekeväisyystapahtumassa Milanossa. Huonovointisuutensa vuoksi kaunotar joutui käymään sairaalassa ennen varsinaista näytöstä.

– Sharon kärsi migreenin kaltaisista oireista, joten meistä oli parempi, että hänet vietäisiin tarkastukseen ennen amfAR-tapahtumaa. Hänet tutkittiin ja kaikki oli kunnossa, kertoi hyväntekeväisyystilaisuuden edustaja Us Weekly -lehdelle.

Kaunotar olikin jo paremmassa kunnossa varsinaisessa muotinäytöksessä. Puumanainen nähtiin argentiinalaisen mallipoikaystävänsä Martin Mican käsipuolessa. Pariskunta pääsikin paparazzien huomion kohteeksi istumalla eturivissä käsi kädessä.

Stone saa nauttia mieskomeudesta, sillä hän seurustelee nykyisin 27-vuotiaan mallikomistuksen Martin Mican kanssa. Sharon Stonen mukaan jotkut miehet eivät aina uskalla tutustua häneen liian suurien egojensa takia. Sharon Stone kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Näyttelijättären mukaan kokemus oli karmiva, sillä hän näki sairaalan vuoteella makaessaan valkoisen valon. Tähden mukaan hän näki kuolleita ihmisiä valkoisen valon seassa.