Sofia Vergaran iltapuku petti nolosti – paljasti stringit ja tiukat pakarat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet äänestettiin taannoin yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Kaunotar aloitti viihdeuransa 1990-luvun alussa.

Nyt 40-vuotias tähti joutui kokemaan nolon tilanteen Emmy Awards -tapahtumassa, kun hänen ihonmyötäisen juhlapukunsa liitokset pettivät asun taka-osasta. Neitokaisen muhkea takamus tulikin esille stringeineen, ja kaunotar halusi jakaa noloutensa Twitter-seuraajilleen. Yllättävä tilanne sattui vain 20 minuuttia ennen kuin Vergaran tähdittämä Modern Family -televisiosarja voitti palkinnon televisiogaalassa.

– Mahtavaa! Tämä tapahtui 20 minuuttia ennen kuin voitimme. Rakastan elämääni, kirjoitti Sofia Vergara Twitter-blogiinsa.

Kuva: Splash

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.