Näin Venäjän armeija kierrättää Lady Gagaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja pian poppari myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

Kuva: YouTube

Kansainvälisen supertähden kappaleet näyttävät soveltuvan myös sotilaalliseen käyttöön, kuten MeanwhileRussia-käyttäjän Youtube-videopalveluun lisäämältä videolta paljastuu. Videolla venäläiset sotilaat nimittäin marssivat harjoituksessaan laulaen samalla Lady Gagan Bad Romance -hittiä.

Laulaja itse ajelutti hiljattain niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.