Angelina ja Brad ökyilevät: Jamie Oliver kokkaa perheen jouluruoat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Nyt Brangelinaksi kutsutun pariskunnan uutisoidaan suunnittelevan tulevaa joululomaansa. He ovatkin jo palkanneet huippukokki Jamie Oliverin valmistamaan julkkisperheelle herkullisen aterian joulupäiväksi. Brad Pitt on ollut jo vuosien ajan Jamie Oliverin hyvä ystävä, ja julkkiskokki on muun muuassa opettanut tähtinäyttelijää laittamaan ruokaa.

– Jamie ja Brad ovat olleet ystäviä jo vuosia. Viime vuonna Jamie opetti häntä kokkaamaan, koska Brad on surkea keittiössä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät tunnetusti ole saitureita, sillä he muun muuassa matkustavat yksityislentokoneilla ja -junilla. Pariskunnan uutisoitiin taannoin tuhlanneen ravintolaillalliseensa 3.900 euroa ja jättäneen ravintolan työntekijöille tippiä yli tuhat euroa.

Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Heidän nimensä ovat Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Vivienne ja Knox. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisi yhtäkkiä raskaaksi. Perheellä on asunnot muun muuassa Ranskassa ja Britanniassa.