Takavuosien supertähti romahti – kuvattiin kodittomana kadulla! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ruotsalainen poptähti Leila K menetti koko omaisuutensa ja hänet löydettiin myöhemmin asumasta kadulla kodittomana ja rahattomana. Nyt saman kohtalon on kokenut amerikkalainen televisiotähti Erin Moran, joka nousi maailmanlaajuiseksi tähdeksi Onnen päivät -hittisarjasta.

Tuoreissa paparazzikuvissa Erin Moran nähdään viettämässä aikaa aviomiehensä Steve Fleischmannin ja koiriensa kanssa kadulla. National Enquirer kertoo, että Moran menetti ensin asuntonsa Kaliforniassa ja sen jälkeen hänet heitettiin ulos asuntovaunualueelta Indianassa.

Nyt Moranin kerrotaan olevan koditon, joka asuu vaihtelevasti eri motelleissa. Asunnosta häätämisen syyksi kerrottiin alituinen baareissa käyminen. Erin Moran näytteli 1970-luvulla jättisuosioon nousseessa televisisarjassa Richie Cunninghamin Joanie-siskoa.