Tältä Kim Kardashian näyttää ilman meikkiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

Muotojaan rakastava Kim kuvattiin tiistaina kauneushoitolassa Los Angelesissa. Tummahiuksinen realitytähti oli upea ilmestys myös ilman meikkiä, sillä hän käänsi katseita nahkamekollaan ja iloisuudellaan. Nainen on kuvannut viime päivien aikana realityohjelmaansa Khloe-siskonsa kanssa Miamissa.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.