Lindsay Lohan kiidätettiin sairaalaan – syy vielä epäselvä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Äskettäin näyttelijätär herätti pahennusta poissaoloillaan Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksista ja väitti tuolloin syyksi keuhkokuumetta.

Nyt 26-vuotias naistähti on kiidätetty sairaalaan pahan keuhkotaudin vuoksi. Lindsay Lohan vietiin newyorkilaiseen Mount Sinain sairaalaan saamaan hoitoa, kun hän tunsi voimakkaita rintakipuja. Julkkiskaunotar sai hoitoa lääkäreiltä, ja he antoivat neitokaiselle antibiootteja. Näyttelijätär pääsi pian pois sairaalasta ja lähti hotellihuoneeseensa toipumaan, uutisoi TMZ-sivusto. Kipujen syy on vielä epäselvä.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.