Prostituoidut kaksoset paljastivat: Meillä on ollut 355 000 seksikumppania!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsensä myymisen väitetään olevan maailman vanhin ammatti, mutta siitä huolimatta kovin vanhoja itseään kauppaavia nähdään vain aniharvoin. Kerroimme huhtikuussa 70-vuotiaista kaksoissisaruksista, Martine ja Louise Fokkenista, jotka ovat myyneet itseään Amsterdamissa.

Kuva: Meet The Fokkens

Nyt naiset ovat paljastaneet seksikumppaniensa huikean määrän englantilaisen The Morning -aamuohjelman haastattelussa. Naiset ovat nimittäin omien sanojensa mukaan harrastaneet seksiä yhteensä 355.000 miehen kanssa 50 vuoden aikana.

– Pitää olla hyvät lantion luut, ettei tule ongelmia nivelreuman kanssa, uutisankkuri Phillip Schofield lohkaisi haastattelussa.

Viime keväänä kaksosista tehtiin maineikasta komediaa mukaillen Meet The Fokkens -niminen dokumentti. Naiset kertovat videolla kuinka he ovat tuskin koskaan harrastaneet seksiä ilman, että ovat ottaneet siitä maksua. Toinen kaksosista kauppaa itseään yhä edelleen, koska tarvitsee rahaa elämiseen. Toinen lopetti työt kolme vuotta sitten 67-vuotiaana.