Adele haukkui seksikkäät kollegansa: ”Myyvät itseään seksillä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Adele kohautti äskettäin viihdemaailmaa, kun hän kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan. Hän piti raskautensa pitkään salassa, sillä neitokaisen huhutaan synnyttävän jo kuukauden sisällä. Lapsen isä on 36-vuotias Simon Konecki.

Nyt soul-laulaja on haukkunut naispoppareita, jotka myyvät musiikkiaan seksillä. Adele ei arvosta sitä, jos laulajattaret markkinoivat itseään esiintymällä musiikkivideoilla ja keikoilla vähissä vaatteissa. Naisen mukaan suurin osa eturivin naispoppareista ei näytä livenä yhtä hyvältä kuin lehdissä tai videoilla.

– He eivät näytä samalta livenä. Olen nähnyt heidät läheltä. En pidä siitä, että musiikkia myydään seksillä, Adele kertoi Female First -sivuston mukaan.

Yli 23 miljoonaa albumia kansainvälisesti myyneen Adelen mukaan hän haluaa olla täysin oma itsensä. Naisen mukaan viihdemaailman ulkonäköpaineet eivät hetkauta häntä. Adele haluaa vain laulaa ja esiintyä. Rehevää tähteä ei haittaa, vaikka hän on ”plussakokoa” ja muita artisteja isokokoisempi.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.