BB-Jonna A nimesi inhokkinsa: ”Ärsyttää jopa sen nauru”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa on suoritettu jo viikon alusta lähtien nimeämisiä, joissa asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen päiväkirjahuoneessa. 24/7-palvelun käyttäjät näkevät livenä, kun kilpailija nimeää asukastovereitaan päiväkirjahuoneessa.

Tänään aamupäivällä Isoveli kutsui BB-Jonna A:n päiväkirjahuoneeseen nimeämisten merkeissä. Urheilullinen blondi antoi kaksi pistettä 27-vuotiaalle BB-Iidalle. Neitokaisen mukaan Pirkkalasta kotoisin oleva Iida on käytökseltään määräilevä ja kaikkitietävä.

– Annan kaksi pistettä Iidalle, koska hänellä on tapana määräillä muita. Sillä on aina mielipide joka asiaan ja se yrittää dissata muiden mielipiteitä omilla mielipiteillään. Luulee tietävänsä kaikesta kaiken, Jonna A kertoi.

– Rupee ärsyttämään jopa sen nauru. Ollaan ehkä joissain asioissa liian samanlaisia, niin se rupeaa ärsyttämään. En välitä sen kaikista jutuista, mut en kuitenkaan ilmaise sitä, nainen perusteli.

Aiemmin tällä viikolla BB-Iida antoi yhden nimeämispisteen BB-Jonna A:lle, koska hän ei ole samalla aaltopituudella blondin kanssa. Iidan mielestä Jonnalla on ”lapsellista läppää”. Jonna A puolestaan antoi yhden pisteensä BB-Johannalle, jonka valittava käytös on aiheuttanut närää myös muiden asukkaiden keskuudessa.

– Yhden pisteen annan Johannalle. En ymmärä, miten sillä voi olla koko ajan hirveän kylmä tossa jumppapuvussa. Se vois enemmän harjoitella ja jumpata sit. Jos ulko-ovi on kymmenen minuutti auki, niin se valittaa, että on jumalattoman kylmä ja hypotermia tulee, nainen perusteli.

– Sit se vetää kummiskin täällä aamulla rintaliiveissä, et joo onpas lämmin. Sitä koko ajan sattuu ja sattuu, eikä se heittäydy juttuihin mukaan. En huomaisi, jos Johanna puuttuisi tästä porukasta, Jonna A kertoi.