Kim Kardashian ei rintavakoaan peitellyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen kerrotaan ehdottaneen julkkisneitokaiselle laihdutuskuuria. Nyt Kim poseerasi smaragdinvihreässä mekossa, joka kiinnitti katsojan huomion erityisesti tähden tiettyihin avuihin. Realitytähden rinnat tulevatkin hyvin esille Twitter-palvelussa julkaistussa otoksessa.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.