Miley Cyrus sängyssä Ashton Kutcherin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hannah Montana -hittisarjan myötä supertähdeksi noussut kaunotar nähdään seuraavaksi Miehen puolikkaat -televisiosarjassa.

Nyt CBS-kanava on julkaissut kuvan, jossa nähdään, miltä Miley Cyrus näyttää hittisarjassa. Kuvassa räväkän hiusmuutoksen äskettäin tehnyt Cyrus poseeraa sängyllä avoimessa topissa Ashton Kutcherin vierellä.

Kuva: CBS

Näyttelijätär esittää sarjassa Missi-nimistä roolihahmoa, joka on Ashton Kutcherin Walden-roolihahmon perhetuttu. Malibun rantataloon muutamaksi päiväksi majoittunut Missi ihastuu Angus T. Jonesin näyttelemään Jake-roolihahmoon vierailunsa aikana.

Miehen puolikkaat -sarja koki taannoin näyttäviä muutoksia, kun ohjelman päätähti Charlie Sheen sai potkut päihdeongelmiensa takia. Suosikkinäyttelijän lähtö oli kova isku faneille. Ohjelman katsojaluvut romahtivat, kun Sheenin tilalle valittiin Hollywood-tähti Ashton Kutcher. Sittemmin päihdeongelmansa selättänyt Sheen valittiin Anger Management -sarjaan, josta hän pulittaa yli 100 miljoonaa dollaria.