Nicki Minaj kuin elävä Barbie – tosin varustettu suuremmilla rinnoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Lehtitietojen mukaan Minaj tienaa yhdestä American Idol -tuotantokaudesta huimat 12 miljoonaa dollaria. Nyt hän on hankkimassa lisää rahaa lanseeraamalla oman tuoksun. Nicki esitteli tuotetta Lontoon Macy’s-tavaratalossa varsin näyttävässä asussa, jossa hän muistutti elävää Barbie-nukkea. Tosin sillä erolla, että artistilla oli huomattavan näyttävä rintamus.

Naisräppäri haastoi äskettäin elokuvatuottaja Ellie Briggsin oikeuteen varkaudesta. Nicki Minaj väittää tuottajan varastaneen häneltä 100.000 dollaria, eli 85.000 euroa. Hän palkkasi miehen kuvaamaan räppärin Pound the Alarm -videon, mutta ohjaaja katosi rahojen kanssa ennen tuotannon alkamista.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.