BB-Teija sivalsi Katarinaa: ”Kuoli huumorintajuihinsa tulematta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa torstai-ilta ei sujunut kovin innokkaissa merkeissä, sillä asukkaiden viikkotehtävä ei onnistunut odotetusti. Kultaisen palkinnon sijaan tulikin vain hopeaa, mikä suututti muutamat kovasti ahkeroineet asukkaat. Esimerkiksi Katarina laiskotteli koko tehtävän ajan.

Katarinan laiskottelua ja Johannan käytös suututtivat myös talon vanhukset. Teija heitti mahdollisesti jopa viikon parhaan sivalluksen päiväkirjahuoneessa, jossa hän haukkui avoimesti Johannaa.

– Se on tollo. Ei sillä riitä päässä soluja edes siihen että se olisi ilkeä, koska ilkeys vaatii älyä, Teija totesi.

Lisäksi osansa kritiikistä sai myös Katarina.

– Se on hyvin dramaattinen persoona. Hänen hautakivessään lukee varmasti ”Kuoli huumorintajuihinsa tulematta, Teija naureskeli itsekin.

Eilen Teija ja Anne puivat tunnelmia kovin sanakääntein myös ollessaan ulkona tupakalla. Teija haukkui Johanna heikkoa osallistumista tehtävään ja kertoi muuttaneensa käsitystään Teasta.

– Mä luulin, että Tea on heikoin lenkki, Teija ihmetteli.

– V**ut, se on sisukkaimmasta päästä saatana, Anne hihkaisi.

– En ole kertaakaan nähnyt Johannaa viemässä roskia, Teija jatkoi.

– En ole nähnyt. En ole kyllä itsekään montaa kertaa vienyt, Anne myönsi.

– Mutta oot kuitenkin vienyt, Teija lisäsi.

Laiskottelijoiden heikko asenne suututti molempia naisia.

– Pitäisiköhän täällä alkaa ihan samanlaiseksi ja lähteä äänestyksen kautta kotiin. V**tu yksilötehtävä tohon ja ne saavat hyvää ketkä siitä suoriutuvat. Kyllä mä sen ymmärrän, kun Iidaakin nyt v**uttaa, Anne totesi.

– Tottakai. Koko viikon se on rehkinyt ja palkkioksi tulee sipsikulho. Nyt saattaisi tulla päiväkirjahuoneessa niin painokelvotonta tekstiä, että voi saatana, Teija komppasi.