Hengenvaarallinen ilmiö leviää: Alkoholia peräaukon kautta – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisessa Jackass 2 -elokuvassa nähtiin kohtaus, jossa Steve-O nautti alkoholia peräaukkonsa kautta. Takamukseen oli viritelty letku, jonne alkoholijuoma kaadettiin. Alkoholin nauttiminen peräaukon kautta on vuosikymmeniä vanha kikka, mutta tänä vuonna ”Butt-Chugging” on levinnyt hälyttävän nopeasti Yhdysvalloissa.

Kuva: YouTube

Jackassin lisäksi ilmiöön on viitattu myös monissa televisiosarjoissa, joista Kova laki ja CSI -sarjoissa käyttäjä menehtyi. Siitä huolimatta tempauksista on tullut suosittua viihdettä esimerkiksi opiskelijabileissä. Alkoholia voi nauttia letkun lisäksi myös kastamalla tamponi alkoholiin ja työntämällä se peräaukkoon. Otsikoihin ilmiö nousi viime viikolla, kun tennesseeläinen opiskelija kiidätettiin sairaalaan saatuaan vakavan alkoholimyrkytyksen.