Milla paljasti: ”Menestykseni on gangsta rapin ansiota”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich paljasti äskettäin palaavansa musiikkiuran pariin 18 vuotta sitten julkaistun The Divine Comedy -levyn jälkeen. Mallin tuleva levy on nimeltään Sweeter Than Madness ja se julkaistaan vielä syksyn aikana.

Milla Jovovich on kertonut myös hänen mallinuransa olevan musiikin ansiota. Hieman yllättäen kaunotar kiittää menestyksestään edesmennyttä gangsta rapin pioneeria, N.W.A. -kokoonpanostakin tuttua Eazy-E:tä.

– Kasvoin erittäin ankarassa itäeurooppalaisessa perheessä, ja gangsta rap oli kuin kutsu vapauteen. Olin yhdeksänvuotias ja äidilläni oli aina ollut tiukka kuri minua kohtaan, mutta alettuani kuunnella Eazy-E:n musiikkia tunsin vapautuneeni ja aloin käyttämään roikkuvia housuja, isoja t-paitoja ja lippiksiä ja omaksuin rennomman asenteen, Milla kertoi KCRW-radioaseman haastattelussa.

Ukrainalaissyntyinen Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.