Joanna Krupa kituu puutteessa – mies ei anna seksiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten valittu Joanna on nyt avautunut uusimmassa haastattelussa seksielämästään – tai sen puutteesta. Mallikaunotar kertoo, ettei saa kihlatultaan Romain Zagobilta seksiä läheskään niin usein kuin haluaisi.

Kuva: Splash

– Tunnen oloni köyhäksi. Elämäni on köyhää ilman seksiä. En saa sitä läheskään niin usein kuin haluaisin…joka päivä olisi kiva, kertoo Joanna Krupa The Daily Buzz -sivustolle.

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.