Fanit riemastuivat: Taylor Swiftistä tulee elokuvatähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Hän on kokeillut siipiään myös näyttelijänä, sillä kantrikaunotar on nähty muun muuassa pienissä rooleissa Ystävänpäivä-elokuvassa ja CSI-televisiosarjassa.

Nyt 22-vuotias Taylor Swift on napannut itselleen huippuroolin Girls Like Us -elokuvassa, jossa hän tulee näyttelemään kanadalaista laulajaa Joni Mitchelliä. Variety-lehden mukaan elokuva kertoo kolmesta laulajasta, Joni Mitchellistä, Carly Simonista ja Carole Kingistä.

Elokuva perustuu Sheila Weller -kirjailijan vuonna 2008 julkaistuun teokseen. Kantripopparin vastanäyttelijöiden on huhuttu olevan Mad Men -sarjasta tuttu Jessica Pare ja näyttelijätär Alison Pill.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.