Ex-lapsitähti Joseph Gordon-Levitt strippasi televisiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositusta Kolmas kivi auringosta -televisiosarjasta aikanaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Joseph Gordon-Levitt nähtiin taannoin tähdittämässä valkokankaalla hyvin menestynyttä Inception-elokuvaa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa.

Joseph Gordon-Levitt yllätti faninsa toimiessaan viikonloppuna suositun Saturday Night Live -sketsisarjan vierailevana juontajana. Näyttelijä aloitti avauspuheensa hehkuttamalla miesstrippareista kertovaa Magic Mike -elokuvaa. Tämän jälkeen Joseph Gordon-Levitt repäisi takkinsa ja paitansa auki ja alkoi tanssia Raining Men -hitin tahtiin.

– On upeaa juontaa jälleen Saturday Night Liveä! Tiedättekö, mikä oli mielestäni vuoden paras supersankarielokuva? Magic Mike. Ja arvatkaapa mikä minun suosikkikohtaukseni oli Magic Mikessä? Tämä kohta, Yön Ritarin Paluu -tähti vitsaili juuri ennen riisuuntumistaan.

Myös Saturday Night Liven vakionäyttelijät Taran Killam, Bobby Moynihan ja Jay Paroah osallistuivat strippaukseen Joseph Gordon-Levittin mukana. Näyttelijän esiintyminen ei jäänyt pelkästään lavalla riistuuntumiseksi, vaan Joseph Gordon-Levitt nähtiin myös hetkuttamassa haaroväliään naispuolisen yleisön edustajan edessä.

31-vuotias Joseph Gordon-Levitt on urallaan nähty Inception-elokuvan lisäksi myös muun muassa When You Find Me, (500) Days of Summer ja 50/50 -elokuvissa. Näyttelijä menetti hetkellisesti työkykynsä vuonna 2010 Dan-veljensä kuoleman myötä. Sittemmin Gordon-Levitt on jo palannut töihin entistä upeampien näyttelijäsuoritusten myötä.