Seksiskandaali Justin Bieberin perheessä: Isä ja lastenhoitaja harrastivat seksiä!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on tehnyt menestyksensä myötä perheenjäsenistään julkisuuden henkilöitä. Hänen yksinhuoltajaäitinsä Pattie Mallette julkaisi hiljattain omaelämäkertansa Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom.

Pattie Mallette kertoo kirjassaan muun muuassa yksityiskohtia päihdehuuruisesta nuoruudestaan ja teiniraskaudestaan. Nuoren poplaulajan äiti paljastaa, että Justin Bieberin Jeremy-isä petti häntä aikoinaan lastenhoitajan kanssa. Pattie järkyttyi, kun Jeremy Bieber kertoi puhelinkeskustelun välityksellä harrastaneensa seksiä naisen hyvän lapsuudenystävän kanssa.

– Jeremy halusi kertoa minulle puhelimessa, kenen kanssa hän makaa sängyssäni. Tunnistin naisen äänen ja tajusin, että hän on yksi parhaimmista ystävistäni. Tunsin oloni niin petetyksi, 38-vuotias Pattie Mallette kertoo kirjassaan.

Naisen mukaan hän ei kuitenkaan kanna kaunaa Justin Bieberin isälle. Pattie-äiti nimittäin pitää entistä rakastaan Jeremyä mahtavana vanhempana. Pattie Mallette joutui lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi ja hän toivoo kirjansa kertomuksien auttavan muita.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Pattie Mallette teki kahta työtä samaan aikaan maksaakseen muun muuassa poikansa urheiluharrastukset. Hän sai kasvatusapua Bieberin isovanhemmilta. Poppari on läheisissä väleissä Jeremy-isänsä kanssa. Hänellä on isänsä puolelta kaksi sisarusta, Jaxon-veli ja Jazmyn-sisko.