Syövän selättänyt teinipoika voitti lotossa – lahjoittaa rahat auttajilleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime kuukausina huikeista lottovoitoista, jotka ovat muuttaneet esimerkiksi köyhien pariskuntien tai nuudeleilla eläneiden opiskelijoiden elämän. Nyt erään teinipojan uutisoidaan voittaneen huikean summan rahaa lotossa.

Yhdysvaltojen Marylandissa asuva Nicholas Ruth on pelannut täysi-ikäisyydestään asti säännöllisesti Mega Millions -lottoa. Teinipoika on ostanut viikoittain kaksi lottokuponkia. Hän päätti kuitenkin eräänä onnekkaana viikkona ostaa kauppareissullaan kahden pelikupongin lisäksi kolmannenkin lottolipukkeen.

Paikallisen baarin tiskaajana työskentelevä 19-vuotias nuorukainen tarkisti lottokuponkinsa aiemmin tässä kuussa. Nicholas Ruth ei voinut uskoa silmiään sunnuntai-iltana, kun hän huomasi numeroiden olevan samat kuin voittorivissä. Nuorukainen tuli kertaheitolla 250.000 dollaria, eli 203.000 euroa, rikkaammaksi.

– Tuijotin numeroita ja äitini tarkisti ne uudelleen. Sen jälkeen aloimme hyppimään ja pomppimaan ilosta, teinipoika kertoi NBC17-uutiskanavalle.

Nicholas-poika ei kuitenkaan aio törsätä rahojaa hulppeisiin urheiluautoihin tai luksuslomaan. Hänellä diagnosoitiin vuonna 2005 leukemia, mutta vuosia kestäneiden rankkojen sairaalajaksojen ja syöpähoitajien avulla hän selätti sairautensa. Nuorukainen aikookin lahjoittaa voittorahojaan ihmisille, jotka auttoivat häntä syöpähoidoissa. Hän maksaa rahoilla myös vanhan autonsa velat ja laittaa loput rahat tililleen asunnon ostoa varten.