Ali Landry upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 1996 Miss USA -tittelin voittanut Ali Landry on naimisissa elokuvatuottaja Alejandro Gomez Monteverden kanssa. Kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa vuonna 2007, ja lapsi sai nimekseen Estela Ines. Toinen lapsi, Marcelo Alejandro, syntyi vuonna 2011.

Ali Landryn voitosta on kulunut jo yli 15 vuotta, mutta neitokainen on edelleen upeassa rantakunnossa. Uusimmissa bikiniotoksissa missikaunotar nähdään Mauin rannalla, jossa hän paistatteli päivää melomalla surffilaudalla meren aalloilla. 39-vuotiaan kahden lapsen äidin kroppa onkin hämmästyttävän timmissä kunnossa.

Ali Landry nousi vuonna 1998 People-lehden äänestyksessä maailman kauneimpien naisten listalle ja sittemmin hän on komeillut useaan kertaan myös FHM-lehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sekä lukuisilla muissa vastaavissa äänestyksissä. Jokin aika sitten Landry laajensi uraansa myös näyttelijäksi tehdessään aviomiehensä Alejandro Monteverden kanssa yhdessä elokuvan Bella.