BB-vanhukset katkeria Iidalle – tupakanhimo piinaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon vanhimmat asukkaat Teija ja Anne ovat olleet koko päivän pahalla päällä, koska he eivät ole saaneet haluamaansa määrää tupakkaa. Naisten ”nikkishimosta” ovat saaneet kärsiä myös talon muut asukkaat, ja naiset katkeroituivat erityisesti Iidan käytöksestä.

Iida sai nimittäin kahdeksan tupakkaa, joita hän ei kuitenkaan antanut naisten käyttöön. Sen sijaan hän heitti tupakat roskiin, koska ei itse polta. Asiasta katkeroitunut Anne on puhunut tapauksesta jo tunnin ajan eikä valituksesta tule loppua. Hetki sitten hän pääsi purkamaan tuntojaan myös suoraan Iidalle, jolla oli kuitenkin vastaus jo valmiina.

– Mä en todellaaan anna kenellekäään röökiä. Mä välitän sen verran mun läheisistä, että en koskaan anna kenellekään röökiä. En ole koskaan hakenut muille röökiä tai nuuskaa laivaltakaan, Iida vastasi.

– Oilisit nyt vienyt edes päiväkirjahuoneeseen, etkä heittänyt roskikseen. Se on tuhlausta, Anne avautui.

Iida suuntasi pian takaisin sisälle, mutta keskustelu ja hänen haukkumisensa jatkuivat.

– Olis vienyt päiväkirjahuoneeseen. Se ei ole palvelus kenellekäänm vaan se on tuhlausta, Hän jos ei anna meille kahdeksaa röökiä, niin se vaan ärsyttää. V**tu että menee hermot. Miten tekopyhää, Anne soimasi.

– Se sanoi, että ”Minä en halua vahingoittaa ihmisiä, joista mä välitän”, Teija matki Iidaa ivalliseen sävyyn.

– Sen kuuluis asua jossain v**un Helsingin ydinkeskustassa jossain v**un penthouse-yksiössä… Kunhan kiukuttelen yksikseni, Anne paasasi.

Pian haukkujen kohde vaihtui, ja kohteeksi valikoitui Johanna.

– Johannan kengänkannan korko on yhtä iso kuin hänen älykkyysosamääränsä. Molemmat ovat 12. Se on herttainen tyttö, mutta helvetin tyhmä, Teija naureskeli.