Teinisarjan tähden laihdutus meni yli: ”Menetin lihaksia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmassa eletään parhaillaan vampyyrien ja ihmisusien vallankumousta. Nuo saalistajat ovat nousseet suureen suosioon huippusuosittujen elokuva-, televisio- ja kirjasarjojen myötä. Yksi suosituimmista on MTV-kanavalla esitettävä ihmissusista kertova sarja Teen Wolf.

Nyt hittisarjan tähti Colton Haynes on kertonut laihdutuksensa tuloksista. Näyttelijä on ollut viime aikoina dieetillä ja poistanut ruokavaliostaan muun muassa hiilihydraatit. 24-vuotias miestähti on saanut avustusta kehonmuokkaukseensa myös kunto-ohjaajilta. Hänen mukaansa treenejä ei voi jättää väliin, koska muuten saavutetut lihakset surkastuvat.

– Menetin juuri seitsemän kiloa lihaksiani, mutta saan sen takaisin. Lihaksia on niin vaikea ylläpitää, kertoi Colton Haynes Us Weekly -lehdelle.

Amerikkalainen televisiosarja Teen Wolf perustuu vuonna 1985 julkaistuun samannimiseen elokuvaan. Ohjelman päähahmo on Tyler Poseyn näyttelemä Scott McCall -lukiolaispoika, joka joutuu ihmissuden puremaksi ja yrittää piilotella kaksoiselämäänsä. Sarjan näyttelijät, kuten Crystal Reed, Holland Roden ja Dylan O’Brien, ovat nousseet miljoonien nuorten ihailun kohteiksi.