Julkkikset juhlivat The 69 Eyesin levyjulkkareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Helsingin Casinolla juhlittiin näyttävästi The 69 Eyesin kymmenettä albumia, joka kantaa nimeä X. Samalla kertaa julkistettiin bändin oma nimikkopunaviini The 69 Eyes Red. Yhtye kertoi olevansa tyytyväinen albumiinsa.

– Tää on kaunein levy mitä ollaan tehty ja ehkä vähän popimpi. Edellinen levy oli meidän rajuin. Tässä on sellaista skandinaavista melankoliaa. Suomalainen rock on paljon rajumpaa ja haluttiin raottaa sitä kaunista melankolian verhoa, yhtye kertoi Staralle.

– Levyllä oleva Love Runs Away on kaikkien aikojen paras rock-biisi. Voit vain kuvitella missä tunnelmissa Jyrki on tota biisiä kirjoittanut, kun kuulet sen. Onhan se aika up-temponen, et ei toi mikään nyyhkybiisi oo, vaikka välillä voi nenäliinoja tarvitakin, Jussi 69 totesi.

Jussi 69 kertoi myös yhteistyöstä upean amerikkalaisen tatuointitaiteilija Kat Von D:n kanssa. Neitokainen duetoi uudella levyllä Rosary Blue -kappaleessa.

– Kat Von D on ollut meidän fani jo pitkään, ja hän oli salaa valmistellut laulu-uraansa Jenkeissä. Se mahis, että saatiin tehdä yhteistyötä hänen kanssaan, oli kunnia-asia meille. Hän on pikkuhiljaa siirtymässä uusille urille, Jussi 69 kertoo.

Lisäksi Jussi 69 kuvaili Staralle, että bändielämä on kuin pitkä avioliitto.

– Sehän menee niin, että nukutaan vierekkäin, muttei harrasteta enää seksiä, mies virnuili.

Juhlat vilisivät julkisuudesta tuttuja kasvoja. Muun muassa upea Lenita Airisto, Cristal Snow, Extreme Duudsonien H-P ja Neumann juhlivat yömyöhään uutuuslevyä.

Kim Rusi

Helsinki