Kotiteollisuuden musiikkivideo liikaa YouTubelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Kotiteollisuus-yhtye on tullut musiikkinsa lisäksi tunnetuksi myös näyttävistä tempauksistaan, joissa yhtye on esimerkiksi esiintynyt alastomana festivaaleilla. Nyt bändin Kone-kappaleen musiikkivideo on ollut liikaa YouTubelle, sillä se on poistanut videon palvelustaan.

Katso video artikkelin lopusta.

Kuva: Vimeo

Poistamisen syyksi kerrottiin palvelun sääntöjen rikkominen, ja YouTube on tunnetusti tiukka alastomuuden suhteen. Heti Kotiteollisuus-videon alussa nähdään hidastetussa kuvassa alaston takapuoli. Heti sen jälkeen yhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen nähdään alastomana. Hynysen lisäksi nakuilemassa nähdään myös muita miehiä ja nainen.

Kuva: Vimeo

Jouni Hynynen on Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo ja kirjailija, jonka tuorein teos julkaistiin kesällä. Like on aiemmin julkaissut häneltä kolumnikokoelman Rakkaudella, Hynynen, runokokoelman Mies katoaa ja keikkapäiväkirjapokkarin Kesämies. Mikko Karmilan kanssa hän on tehnyt myös levytyssessioraportin Ukonhauta – Kenelle banjot soivat.

Kuva: YouTube