JUURI NYT: Nightwish-laulaja on eronnut yhtyeestä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä viihdemedioissa on puitu näkyvästi suomalaisen Nightwish–yhtyeen keikkaa, jossa jouduttiin käyttämään sijaislaulajia. Nyt tapaus on saanut yllättävän käänteen, joka tuli varmasti yllätyksenä myös yhtyeen faneille.

Yksi jakso Nightwishin tarinassa on nimittäin tänään päättynyt, kun Nightwish ja Anette Olzon ovat päättäneet erota yhteisymmärryksessä.

– Viime aikoina on tullut entistä selvemmäksi, että yhtyeen ja vokalistin tavoitteet ja päämäärät ovat ristiriitaisia. Tästä on seurannut näkemyseroja, jotka ovat niin perustavanlaatuisia, että emme ole kyenneet niitä korjaamaan, yhtyeen tiedotteessa kerrottiin.

Yhtyeellä ei ole aikomusta peruuttaa Imaginaerum World Tourin sovittuja esiintymisiä. Vokalistina kiertueen loppuun asti toimii hollantilainen Floor Jansen.

– Yhtyeen motivaatio on tällä hetkellä kovempi kuin koskaan ja olemme täysin vakuuttuneita että tästä voi seurata ainoastaan hyvää kaikille osapuolille. Olemme kiitollisia yhteisestä ajastamme ja ylpeitä kahdesta upeasta albumista ja hienoista keikoista, jotka teimme yhdessä.