Nicole Scherzinger ylistää Adelea: ”Upea vartalo”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian X Factor -kilpailun yhdeksännellä tuotantokaudella tuomaristossa istuva Nicole Scherzinger tunnetaan laulajanuransa lisäksi F1-kuski Lewis Hamiltonin on/off-tyttöystävänä. Äskettäin pariskunnan kerrottiin eronneen lopullisesti.

Nyt 34-vuotias neitokainen on nyt paljastanut ihailevansa kurvikkaiden naisten vartaloita. Hänen suurimpiin ihastuksiinsa kuuluu brittiläinen, liikalihavuudestakin kritisoitu kultakurkku Adele, joka odottaa tällä erää ensimmäistä lastaan. Nicole kertoo myös saavansa kiksejä Beyoncen ja Jennifer Lopezin uhkeista muodoista.

– Noilla naisilla on upea vartalo ja he todella osaavat hyödyntää sen käyttämällä pikkumustia mekkoja, kertoo Nicole Scherzinger Little Black Dress -sivustolle.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.