Nuoren poptähden eläkehaave: ”Muutto Ibizalle ja lemmikkitiikeri”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar paljasti äskettäin, ettei hän kuumasta statuksestaan huolimatta saa miesten huomiota. Neitokaisen mukaan miehet pelkäävät häntä, eivätkä uskalla tehdä aloitetta.

Nyt Tulisa Contostavlos paljasti yksityiskohtaisia eläkehaaveitaan lehtihaastattelussa. Poptähden mukaan hän aikoo muuttaa vanhempana Espanjan maineikkaalle Ibiza-bilesaarelle nauttimaan eläkepäivistään. Tulisa kertoi muuttavansa sinne heti kun hän haluaa poistua julkisuuden valokeilasta.

– Kun jään eläkkeelle, ostan talon Ibizalta. Se on lempipaikkani koko maailmassa. Lisäksi hankin lemmikkitiikerin, opettelen soittamaan kitaraa ja kokkaamaan. Minulle tulee kiireinen loppuelämä, 24-vuotias poptähti kertoi Daily Star -lehdelle.

Neitokaisen mukaan hän aikoo kesyttää tiikeripentunsa. Tulisa kertoi rakastavansa Ibizaa, koska siellä hän saa rauhassa nauttia vapaa-ajastaan ja juhlia ystäviensä kanssa. Popkaunotar matkustaa bilesaarelle joka kesä.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.