Valitusvirsi BB-talossa: ”Hiuslakat hengenvaarallisia”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asuvat tupakoitsijat ovat joutuneet jo kokemaan vieroitusoireita, kun Isoveli ei ole antanut heille päivittäin tupakkaa. Perjantain bileissä tupakkatuotteet jaettiin asukkaille tasan, eikä jako miellyttänyt talon vanhempaa naisväkeä.

Perjantaina BB-Teija muun muuassa otti savuttomalta BB-Johannalta kahdeksan tupakkaa juoma-vaihtokaupan yhteydessä. Johanna halusi kuitenkin pian tupakkansa takaisin, mikä sai Teijan suuttumaan. Tupakoimaton BB-Iida puolestaan murusti hänelle jaetut savukkeet wc-pönttöön.

Tänään asukkaat ovat loikoilleet aamupäivän makuuhuoneessa jutellen niitä näitä. BB-Teija ja BB-Anne ilmaisivat haluavansa tupakkaa, mikä ajoi keskustelun Iidan perjantaiseen savuketuhoon. Senioriväki teki pian kärpäsestä härkäsen.

– Jos toi Isoveli olisi nyt fiksu, niin se antaisi Iidalle ne kahdeksan tupakkaa, mitkä se veti tuolta v*tun vessanpytystä alas. Meitä on nyt yhdeksän, jotka polttaa, BB-Anne selitti.

– Sen minä kyllä sanon, että minä laitan vaikka biojätteeseen s*atana karkkia tästä lähtien, BB-Teija jatkoi.

– Ja mä kaadan viinini viemäristä alas, Anne valitti.

– Ihan vit*tuillakseen, BB-Jonna I sanoi.

– Ihan vi*tuillakseni, Anne vastasi.

Teija alkoi valittaa myös talon nuorten kaunottarien hiuslakan käytöstä. Naisen mukaan hiuslakkaa käytetään nimittäin aivan liikaa ja se pilaa hengitysilman.

– Ja toi hiuslakkojen käyttö, se on hengenvaarallista. Sitä on s*atana eilenkin mennyt puoli pulloa, niin sitäkö täällä pitää hengittää astmaatikon ihmisen. Ne pitää poistaa täältä, Teija sanoi tuohtuneena.

– Se on vaarallista hengittää tollasta paineilmaa, Teija sanoi.

– Voi rakkaat kämppikseni, BB-Markus sanoi lopuksi ja keskustelu rauhoittui.