Itsenäisyyttä juhlitaan jälleen perinteisesti Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Tampereella jälleen juhlallisin menoin. Tampereen Sokos Hotel Ilveksen vuotuiset Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlat vietetään nyt 25. kerran keskiviikkona 5. joulukuuta. Esiintyjinä nähdään muun muassa Neljä Ruusua, Elokuu ja Anna Puu.

Pukuloiston lisäksi tapahtumassa on luvassa erityistä panostusta kampauksiin, sillä tämän vuoden teemana ovat hiukset. Sekä nais- että miesvoittajan vieraiden keskuudesta valitsee televisiosta tuttu hiusmuotoilija Gekko.

– Syksyllä ja talvella kampauksissa kuuluu näkyä ammattilaisen kädenjälki, joten ei mitään itse väkerrettyjä hainhammaskiinnityksiä, kiitos! Suuret nutturat ja ylöskiinnitetyt kiharat ovat in ja pop. Nyt ei välttämättä käytetä hiuskoristeita – useasti niillä peitetään vain kampausten virheita, Gekko vinkkaa.