Olivia Wilde ei häpeile pukeutua rohkeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Olivia ei totisesti näytä edelleenkään pelkäävän esitellä seksikkyyttään. Tähti nähtiin nyt New Yorkissa The Daily Show -sarjan kuvauspaikan ulkopuolella varsin avaran kaula-aukkonäkymän tarjoavassa mustassa mekossa. Daily Mail -lehti raportoi tähden olleen New Yorkissa myös puhumassa pressikonferenssissa uudesta Butter-elokuvastaan.

– Ota riskejä ja ota vaattesi pois vaikka sinua ei edes pyydettäisi tekemään niin. Poistu tavanomaiselta mukavuusvyöhykkeeltäsi, Olivia Wilde vitsaili näyttelijäkollegoilleen.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muun

muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.