Pamela Anderson: ”Nyt tässä kaikessa on järkeä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa, sillä hän on keikistellyt tavallista useammin televisio-ohjelmissa ja julkkisjuhlissa.

Nyt uhkea neitokainen on hemmotellut Twitter-seuraajiaan seksikkäällä kuvalla, jossa hän poseeraa valkoisessa läpikuultavassa t-paidassa. Paidasta kuultaa helposti havaittavasti läpi myös näyttelijättären nänni. Vihjailevista poseerauksistaan tunnettu kaunotar ei ole tästä kuitenkaan moksiskaan.

– Nyt tässä kaikessa on järkeä. Tiedän mitä haluan, kirjoitti Pamela Anderson kuvan oheen Twitter-blogiinsa.

45-vuotias Pamela Anderson asusti taannoin Britannian Big Brother -talossa yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.