Poliisin pysäyttämä poikabändin tähti yritti vedota julkkisstatukseensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Backstreet Boys oli 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa yksi maailman suosituimmista poikabändeistä. Yhtye yhdisti viime vuonna voimansa 1990-luvun vaihteessa tyttöjä hurmanneen New Kids on the Block -poikabändin kanssa maailmanlaajuisella jättikiertueella.

Yhtyeen ”pahan pojan” roolissa ollut A.J. McLean joutui äskettäin tekemisiin poliisin kanssa Los Angelesissa. TMZ -verkkosivuston mukaan paikallinen poliisi pysäytti tähden huomattuaan ongelmia hänen autonsa rekisterikilvessä. Poliisi sakotti laulajaa, koska hänellä ei ollut esittää kelvollista todistetta autonsa vakuutuksesta.

Silminnäkijöiden mukaan A.J. yritti käyttää julkkistatustaan päästäkseen pinteestä. Viranomainen kertoi olevansa New Kids on the Blockin fani, jolloin Backstreet Boys -tähti kehui olleen juuri kiertueella heidän kanssaan. Tähteyteen vetoaminen ei kuitenkaan auttanut.

A.J. McLean on naimisissa Rochelle Karidisin kanssa. Pariskunta odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tyttövauvan nimeksi tullaan ennakkotietojen mukaan antamaan Ava Jaymes McLean. Laulajan mukaan Rochelle auttoi häntä pääsemään takaisin kaidalle tielle tähden kamppailtua pitkän aikaa alkoholiongelmien kanssa.