Adele varmisti viimein – esittää Bond-tunnarin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele kohautti äskettäin viihdemaailmaa, kun hän kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan. Hän piti raskautensa pitkään salassa, sillä neitokaisen huhutaan synnyttävän jo kuukauden sisällä. Lapsen isä on 36-vuotias Simon Konecki.

Upeaäänisen soul-laulajattaren on jo pitkään huhuttu olevan ehdolla tulevan 007 Skyfall -elokuvan tunnussävelmän esittäjäksi. Nyt asia on varmistunut, kun tähti vahvisti asian Twitter-blogiinsa lisäämällään otoksella. Kuvassa näkyy Skyfall-elokuvan nuottivihko.

Vihkon kannen tietojen mukaan Adele osallistui itse tunnusmusiikin kirjoittamiseen Rolling in the Deep -hitin tuottajan Paul Epworthin kanssa. Huhut laulajattaren mukanaolosta 23. Bond-elokuvassa kiihtyivät jo aiemmin, kun neitokainen nähtiin vierailulla Abbey Road -studiolla Lontoosssa, jossa myös elokuvasäveltäjä Thomas Newman työstää parhaillaan tuoreimman James Bond -seikkailun musiikkia.

007 Skyfall -elokuvan Suomen ensi-ilta on 26. lokakuuta. Pääosissa nähdään jälleen Daniel Craig ja ohjauksesta vastaa American Beauty -elokuvastakin tuttu Sam Mendes. Toimintaelokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes ja Albert Finney.