Näyttelijän vaarallinen dieetti: Pelkkää vettä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman loukkaantui taannoin Australiassa vieraillessaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa. Mies saapui haastateltavaksi vaijerilla lentäen, mutta stuntti meni pieleen ja Jackman törmäsi rajusti valolaitteisiin.

43-vuotias Hugh Jackman on miljoonien naisten ihailema komistus, jota pidetään yhtenä Hollywoodin seksikkäimmistä miehistä. Nyt australialainen näyttelijä joutui uusimpien raporttien mukaan hurjalle dieetille Les Miserables -elokuvan rooliaan varten. Mies valmistautui Jean Valjeanin osaan juomalla 36 tunnin ajan pelkkää vettä, koska halusi näyttää mahdollisimman riutuneelta kuvauksissa.

– Ohjaaja pyysi minua näyttämään elokuvan alkukohtauksissa vaarallisen laihalta ja lommoposkiselta. Työskentelin tiukasti sitä varten. Menin vanhalle kunnon vesidieetille, enkä nauttinut mitään muuta kuin vettä 36 tuntiin, kertoi Hugh Jackman Total Film -lehdelle.

Tällä erää komistus on jo nostanut painoaan X Men -trilogiaan perustuvaa The Wolverine -elokuvaa varten. Mies kertoikin valmistautuvansa rooliin muun muassa syömällä reilusti. Hän kertoi eräässä haastattelussa syöneensä kahdeksan kanan rintapalaa päivän aikana.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.